PIKAT E FORTA

Dimensionet

Gjenerata e re CITROËN Jumpy përmban arkitekturë të optimizuar dhe ofron më shumë prakticitet, komoditet dhe siguri.  Ai krenohet me teknologjinë më të fundit në asistencën e shoferit dhe atë motorike, duke e bërë atë partnerin ideal për “Heronjtë e përditshëm”. Jumpy i ri është në dispozicion në tre gjatësi dhe me dyer anësore rrëshqitëse “pa duar” si një opsion.

Arkitektura efikase e CITROËN Jumpy i Ri përshtatet me të gjitha nevojat tuaja, me funksionalitetin, prakticitetin dhe lehtësinë e përdorimit, të mundësuara nga gjenerata e re e platformës modulare e përforcuar posaçërisht . Ajo ka një peshëmbajtje ngarkese prej 1.400 kg, vëllim të ngarkese 6.6 m3  dhe mund të tërheqë deri në 2.5 ton. Dizajni i tij modular reflektohet edhe në dy modalitetet e akseve (2.92 m dhe 3.27 m) dhe dy gjatësitë pas aksit të dytë (0.80 m dhe 1.15 m), të cilat kombinohen në tre gjatësi.

Jumpy_Dimensions_2

PERFORMANCA

TEKNOLOGJIA blue HDI

Komsumi miks dhe emisionet CO2 tē motorēve tē naftēs tē ofruar nga Citroēn Jumpy (gjatēsia XS) janē si mē poshtē :

  •  BlueHDi 95 BVM (70 kW – 210 Nm me 1750 rpm): 5.5l/100 kmdhe 144 g/km CO2
  • BlueHDi 95 S&S ETG6 (70 kW – 240 Nm me 1750 rpm): 5.2l/100 km dhe 135 g/km CO2
  • BlueHDi 115 S&S BVM6 (85 kW – 300 Nm me 1750 rpm): 5.1l/100 km dhe 133 g/km CO2
  • BlueHDi 120 BVM6 (90 kW – 340 Nm me 2000 rpm): 5.5l/100 km dhe 144 g/km CO2
  • BlueHDi 120 S&S BVM6 (90 kW – 340 Nm me 2000 rpm): 5.3l/100 km dhe 139 g/km CO2
  • BlueHDi 150 S&S BVM6 (110 kW – 370 Nm me 2000 rpm): 5.3l/100 km dhe 139g/km CO2
  • BlueHDi 180 S&S EAT6 (130 kW – 400 Nm me 2000 rpm): 5.8l/100 kmdhe 151 g/km CO2

Jumpy_BlueHDI_191

DETAJET

Jumpy

TRANSPORTON DERI 9 PERSONA!

CITROËN Jumpy i Ri është në dispozicion në tre gjatësi dhe mund të akomodojë deri në nëntë persona. Ai ka për qëllim kryesisht bizneset, qendrat e argëtimit dhe grupet e komunitetit që janë në kërkim të një furgoni me volum të madh me një numër maksimal të vendeve për transportin e udhëtarëve.