PIKAT E FORTA

Cilësia

Cilësi me besueshmëri të denjë për profesionistët : testuar për më shumë se 4 milion kilometra, me anë të platformës teknike. Shumë elementë janë ridizenjuar.

Jumper_SignatureLumineuse

PERFORMANCA

Performanca

Citroën Jumper mburr cilësinë e nivelit të lartë që profesionistët presin, duke u testuar në një distancë për më shumë se katër milion kilometra nga inxhinierë të specializuar,

Modeli i ri u vendos midis provave specifike që përfshijnë:
– 30,000 km në rrugë të këqija, bosh ose me ngarkesë të plotë, për kontrollin e karrocerisë, rehatinë dhe durimin;
– 1,000 teste në 10 cm ujë për të siguruar izolimin, por edhe teste të kryera në disa centimetra ujë në një tunel ku është spërkatur ujë me kripë për të verifikuar rezistencën ndaj korrozionit;
– më shumë se 500 cikle testimi në rrugë me pak fërkim për të testuar qëndrimin;
– 500,000 teste të mbylljes së derës, që përfaqëson përdorimin intensiv mbi një periudhë 10 vjecare.Citroën Jumper mburr cilësinë e nivelit të lartë që profesionistët presin, duke u testuar në një distancë për më shumë se katër milion kilometra nga inxhinierë të specializuar,

Modeli i ri u vendos midis provave specifike që përfshijnë:
– 30,000 km në rrugë të këqija, bosh ose me ngarkesë të plotë, për kontrollin e karrocerisë, rehatinë dhe durimin;
– 1,000 teste në 10 cm ujë për të siguruar izolimin, por edhe teste të kryera në disa centimetra ujë në një tunel ku është spërkatur ujë me kripë për të verifikuar rezistencën ndaj korrozionit;
– më shumë se 500 cikle testimi në rrugë me pak fërkim për të testuar qëndrimin;
– 500,000 teste të mbylljes së derës, që përfaqëson përdorimin intensiv mbi një periudhë 10 vjecare.

galeriephotos-nouveaujumper13

DETAJET

Citroën Jumper i Ri përfiton nga më e mira e dizajnit të Citroën, egronomia (lidhja dhe komforti), siguria dhe ekonomia.

Ky version i ri ofron fuqi dhe qëndrueshmëri, duke ju sjellë qetësi në punën e përditëshme në rrugë.

Sepse Jumper i Ri është një partner biznesi i palodhur, Citroën ka shkuar një hap më para në cilësi, duke ofruar me shumë dizajn, më shumë komfort dhe më shumë teknologji të dobishme, të gjitha për një buxhet mesatar.

Citroën Jumper i Ri është i disponueshëm në një gamë të gjerë variantesh furgoni, me një zgjedhje prej katër gjatësish (L1, L2, L3, L4) në tre shasi (3 m, 3.45 m, 4.04 m) dhe tre lartësi (H1, H2, H3). Kjo bën një total prej tetë formatesh furgoni, me volume nga 8 deri në 17 metër kub.Citroën Jumper i Ri përfiton nga më e mira e dizajnit të Citroën, egronomia (lidhja dhe komforti), siguria dhe ekonomia.

Ky version i ri ofron fuqi dhe qëndrueshmëri, duke ju sjellë qetësi në punën e përditëshme në rrugë.

 

Sepse Jumper i Ri është një partner biznesi i palodhur, Citroën ka shkuar një hap më para në cilësi, duke ofruar me shumë dizajn, më shumë komfort dhe më shumë teknologji të dobishme, të gjitha për një buxhet mesatar.

Citroën Jumper i Ri është i disponueshëm në një gamë të gjerë variantesh furgoni, me një zgjedhje prej katër gjatësish (L1, L2, L3, L4) në tre shasi (3 m, 3.45 m, 4.04 m) dhe tre lartësi (H1, H2, H3). Kjo bën një total prej tetë formatesh furgoni, me volume nga 8 deri në 17 metër kub.