Citroën C-ELYSÉE i Ri C-ELYSÉE i Ri

New Citroen C-Elysee-ALB

NIVELET

PIKAT E FORTA

Komoditeti në kabinë

Një kompromis i gëzueshëm midis qëndrueshmërisë dhe elegancës, Citroën C-Elysée i Ri është i angazhuar për të ofruar pajisje të cilat kontribuojnë në kënaqësinë e të qënit në bord.

PERFORMANCA

Citroën C-ELYSÉE i Ri

Motorët Naftë BlueHDI & Benzinë PureTech 82

Pjesa e parme e Citroën C-Elysee të re është zgjeruar për të përmirësuar aerodinamikën dhe për të forcuar qëndrueshmërinë në rrugë. Shiritat e ri i LED të cilët qëndrojnë mbi dritat e mjegullës tregojnë elegancën prestigjoze të modelit.

DETAJET

Citroën C-ELYSÉE i Ri

ELEGANCA E NJË LIMUZINE

Pjesa e parme e Citroën C-Elysee i Ri është zgjeruar për të përmirësuar aerodinamikën dhe për të forcuar qëndrueshmërinë në rrugë. Shiritat e ri LED të cilët qëndrojnë mbi dritat e mjegullës tregojnë elegancën prestigjoze të modelit.