PIKAT E FORTA

3 SEDILJE PARA

3 sedilje përpara, një karakteristikë unike në sektor

places-avant-citroen-berlingo

DETAJET

Ctroën Berlingo Van

EKSTERIORI

I fuqishëm

Citroën BERLINGO bën një deklaratë të fortë personaliteti, me dizajnin e saj modern, të fuqishëm.

 

Një LCV me linja dinamike, elegante, duke siguruar parakolpe mbështjellës, krahë të lakuar, kapacitet ngarkese gjeneroz dhe interior hapësinor, është e sigurtë të tërheqi.

PERFORMANCA

MOTORAT

Performanca dhe eficenca në kosto kalojnë dorë më dorë me respekt për mjedisin, me emetimet CO2 duke filluar nga 123g për km.

Citroën BERLINGO vjen me një gamë motorrash dhe kambiosh që takojnë standartet e larta të performancës ndërkohë që respektojnë mjedisin dhe buxhetin tuaj.

motorisations-citroen-berlingo