Citroën Berlingo Multispace

Citroën Berlingo Multispace

PIKAT E FORTA

Arkitektura e personalizuar

Një arkitekturë e optimizuar për të shfrytëzuar më së miri hapsirën, një trashëgim i origjinës utilitare.

PERFORMANCA

Sjellja në rrugë

Në të gjitha llojet e rrugëve, si në qytet ashtu dhe në autostrada, lidhja me tokën eficente e BERLINGO MULTISPACE siguron kompromisin midis komfortit dhe kontrollit.
Ajo shijon stabilitet të jashtëzakonshëm në këtë segment falë shasisë të madhe, rrota 15″ (16″ opsionale) dhe goma më të gjera.

Blue_Hdi_Berlingojpg

DETAJET

Stil

Citroën BERLINGO MULTISPACE është në rradhë të parë një pamje. Nëse është e fuqishme e pamohueshme dhe vendosmërisht moderne, është vecanërisht shumë e shtrenjtë!

 

Falë modeleve të reja që zgjaten nën dritë, kapakët e saj të kromit nën dritat e mjergullës ose falë dritave LED që i japin një nënshkrim unik gjatë ditës, ajo tregon personalitetin e saj të fortë.