Citroën C3 I RI Citroën C3 I RI

PIKAT E FORTA

ZGJIDHNI KËTË MODEL PËRMES VIDEOS

Një erë e re ndryshimi po shperthen drejt segmentit të makinave familjare kompakte!
Plotësisht në hap me kohën, Citroën C3 i ri qëndron vecmas me dizajnin e saj trendi dhe optimist,
gjallëruar nga insertet me ngjyra dhe detajet grafike që përfshijnë dhe Airbumpet®.
Stili shumë shprehës dhe unik i makinëse bën atë menjëherë të dallueshme në kategorinë e saj.
Zbuloni më shumë rreth Citroën C3 i ri në gjashtë video në stilim, personalizim, Citroën Advanced Comfort®,
teknologjitë e reja, dhe Citroën ConnectedCAM™.

PERFORMANCA

Motorët me Naftë Blue HDi dhe Benzinë PureTech

C3 i ri fuqizohet nga motorë eficent dhe ekonomikë të gjeneratës së fundit PureTech benzinë dhe BlueHDi nafte.

Në termat e motorëve të benzinës, C3 i ri është i disponueshëm me një kambio manuale me motorët PureTech 68, 82 dhe 110 (Stop & Start).
Tek nafta, është e disponueshme me një kambio manuale me BlueHDi 75 (Stop & Start) dhe BlueHDi 100 (Stop & Start).
Për ndjesi maksimale në ngarje, C3 i ri do të jetë i disponueshëm me kambion automatike EAT6.

920x520_63

DETAJET