Citroën i Ri C3 Aircross C3 Aircross i Ri

1004x428_C3_Aircross_Visuel_Principal_Route11

NIVELET

PIKAT E FORTA

GJENERATA E RE SUV

Në botën e automjeteve jashtë rrugës, Citroën C3 AIRCROSS dallon me stilin e tij të fuqishëm, origjinal dhe të ndryshëm.

Stili i tijj është i fortë dhe mbrojtës, me kofano të lartë e theksuar nga shigjetat e kromuara dhe dritat LED.

Ashtu si në conceptin C-Aircross, trekëndëshat e kollonës pasme kanë përbërje polikarbonati me një dizenjo me ngjyrë në qendër, që krijon një kontrast të fortë grafik në secilën kolonë të pasme.

Në kabinën e kësaj gjenerate të re të fuoristradave të vogla, ju do të përjetoni kënaqësinë e një pozicioni të lartë të drejtimit.

PERFORMANCA

5 MOTORË EKONOMIK

Gama e gjerë e motorëve të fuqishëm dhe ekonomikë të gjeneratës së fundit kombinon teknologjinë e përparuar me premtimin për tju marrë ju kudo. Ky SUV është në dispozicion me motorët me benzinë PureTech (82, 110 dhe 130) dhe naftë BlueHDi (100 dhe 120).

Një kambio automatike EAT6, e lidhur me sistemin Stop & Start, është e disponueshme në motorin benzinë PureTech 110 ndërsa kutia me 6 shpejtësi është në dispozicion me motorët PureTech 130 dhe BlueHDi 120.

920x520_C3_Aircross_Performances

DETAJET