CITROËN C1 Pajisja urbane mobile

PIKAT E FORTA

Dizajn optimistik

 

NJE DIZAJN OPTIMISTIK me një pjesë të parme të gëzueshme

NJE PJESE E PARME E BUZEQESHUR karakterizuar nga dritat me dy pjesë

NJE FORME ENERGJIKE nënvijëzuar nga një vazhdueshmëri vizuale midis xhamit para dhe xhamave anësorë

 

 

designoptimiste

PERFORMANCA

Teknologjia dhe kursimi: e-VTI 68 Airdeam

 

Motorri VTi 68 mund të jetë i lidhur me ETG pa freksion (Efficent Tronic Gearbox). Kjo kambio me 5 marshe ka një funksion zbutës dhe hartim pedali për nisje të buta dhe ngarje të përmirësuar.

Pajisur me teknologjinë Stop & Start, ky motorr pocicionon Citroën C1 e ri në nivelin më të mirë në termat e konsumit dhe emetimet CO2*.

* Konsumi i karburantit i kombinuar: 3,8 l / 100 km, emetimet CO2 prej 88 G / km. Këto të dhëna janë në proces verifikimi.

 

NewC1_e-VTI_68_Airdeam

DETAJET